20 Ocak 2013 Pazar

Otel satışları hız kesmiyor: Üç lüks otel daha satılığa çıktı

Türkiye İş Bankası’nın iştiraki olan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (İş GYO), portföyünde yer alan Club Magic Life Kemer Imperial Otel, Lykia Lodge Kapadokya Otel ve Seven Seas Oteli’ni satacak. 



İş GYO, Kamuoyunu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada, portföyünde yer alan otellerle ilgili olarak, gelebilecek satın alma tekliflerinin değerlendirilmesi ve görüşmelerin yapılması için genel müdürlüğün yetkili kılınmasına karar verdi. Yaklaşık 1 milyar dolarlık gayrimenkul portföyüne sahip olan İş GYO bünyesinde üç otel bulunuyor. 

CLUB MAGIC LIFE KEMER IMPERIAL OTEL 

Antalya Kemer’de yer alan 5 yıldızlı otelin ekspertiz değeri 44 milyon 450 bin lira. 208 oda 576 yatak kapasiteli otel, ilk yıl için yıllık, KDV hariç 1 milyon 750 bin euro kira bedelinden başlamak üzere 10 yıl süre ile TUI bünyesinde olan Magic Life Der Club International Turizm Hizmetleri A.Ş.’ye kiralandı.
LYKIA LODGE KAPADOKYA OTEL 

Nevşehir Uçhisar’da 28 bin 827 metrekare yüzölçümüne sahip otelin ekspertiz değeri 18 milyon 250 bin lira. Dört yıldızlı otel 146 oda ve 291 yatak kapasiteli. Lkyia Lodge Kapadokya Oteli, mevcut işletmecisi Silkar Turizm’e ilk yıl için 550 bin euro bedelle kiralandı.
SEVEN SEAS OTELİ 

Antalya Manavgat’ta 52 bin 699 metrekare kapalı alana sahip 5 yıldızlı otelin ekspertiz değeri 75 milyon 950 bin lira. Sorgun Köyü Titreyen Göl mevkiinde, denize sıfır konumlu tesis, toplam 358 oda ve 861 yatak kapasitesine sahip. 

http://www.turizmguncel.com/haber/otel-satislari-hiz-kesmiyor-uc-luks-otel-daha-satiliga-cikti-h13709.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder