1 Ocak 2013 Salı

Alanyaspor 6 Ocak Pazar günü saat 19.00'da Galatasaray'la Oba Stadyumu'nda özel maçta karşı karşıya gelecek.

Maç biletleri çeşitli noktalarda satışa çıkıyor.

Galatasaray devre arası hazırlık programı kapsamında 2 Ocak'ta Alanya gelecek ve 8 Ocak'a kadar Gold City Otel'de kamp yapacak.

Alanyaspor 6 Ocak Pazar günü saat 19.00'da Oba Stadyumunda Galatasaray'la özel maçta karşı karşıya gelecek. Alanyaspor yönetim kurulu maç öncesi hazırlıkları görüşmek üzere bugün sabah bir toplantı yşaptı. 12.500 kapasiteli Oba Stadyumu'nda bilet fiyatları normal tribün için 30 TL, VIP tribünü için 60 TL olarak belirlendi.

Karşılaşmayı izlemek isteyen futbolseverler maç biletlerini Alanyum Avm, Bilal Mobilya Mağazaları, Çitirim Pastaneleri, Hancı Pastanaleri, A-35 Mağazaları, Flaş Restoran, BY Celal Kuaför, Alanya Demir, Özerhan Manavı, Sütçü İmam Pastaneleri, AYMER, Bozkent Ticaret ve Arslan Motar'tan satın alabilecekler.

Ayrıca tüm beldelerde, Manavgat, Serik, Gazipaşa ilçeleri ve Antalya Merkez'de de bilet satış noktaları oluşturulacak. 0-6 yaş gurubu çocuklar karşılaşmayı ücretsiz izleyebilecek.

Alanyaspor yönetim kurulu maç öncesi VIP tribününde fiziksel değişim anlamında önlemler alacak ve çeşitli ikramlar yapılacak. Öte yandan Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir başkanlığında hafta başında güvenlik ve organizasyon toplantısı yapılacağı öğrenildi.


http://spor.internethaber.com/spor/antalya/alanyada-galatasaray-heyecani-146886.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder