18 Ocak 2013 Cuma

Adam Eve'in ardından ikinci bomba: Hillside Su Oteli satıldı

Antalya'nın önemli otellerinden Hillside Su Oteli satıldı. Antalya’nın önemli konsept otellerinden biri olan, tahsisli arazi üzerine kurulu oteli, Evren Beach Resort ve Kumköy Beach Resort otellerini bünyesinde barındıran Turaçlar Turizm AŞ satın aldı.



Eda Özsoy - TurizmGüncel 


Otelin satışının 50 milyon dolara mal olduğu iddia ediliyor. İmzaların taraflar arasında bu hafta içinde gerçekleştiği bildiriliyor. Tahsisli arazi üzerine kurulu otel için, Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan gerekli onay bekleniyor. 

KONSEPTİ DEĞİŞTİRMEYECEĞİZ


Turizm Güncel'e konuşan Turaçlar Turizm AŞ yetkilileri, Hillside'ın çok iyi bir işletme olduğunu ve uzun süredir işletmeyi taktir ettiklerini söyledi.

Satışla ilgili ön protokolün yapıldığını ve dönüşü olmayan bir yola girdiklerini belirten yetkililer, "Bizim dünya standartlarında iki tane daha 5 yıldızlı işletmemiz var. TUI ve Thomas Cook'tan her yıl ödül alan bir firmayız. İyi bir işletmeciyiz. Mevcut konsepti ve kadroyu değiştirmek gibi bir niyetimiz asla yok. Tam tersi,  hizmet kalitesini daha üst versiyonlara çıkarmayı hedefliyoruz. Kadayıfın üzerine kaymağı ekleyeceğiz" dedi.

YENİ BİR ARAZİ DAHA SATIN ALDILAR


Şirket yetkilileri, Konyaaltı'nda eski petrol ofisi dolum tesislerinin bulunduğu araziyi de 6 ay önce satın aldıklarını ve buraya 1.5 sene içinde Antalya'nın en büyük şehiriçi otelini yapacaklarını sözlerine ekledi. 

Hillside Su Oteli, TripAdvisor, Expedia, IRHA, European Commercial Property Awards ve Condenast Travellers’ın konaklama sektörüne verdikleri mükemmellik ödüllerinin de sahibi olmuştu


http://www.turizmguncel.com/haber/adam-evein-ardindan-ikinci-bomba-hillside-su-oteli-satildi-h13704.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder